Bakery logo

Företagskunder

Vi vill förenkla er vardag på bästa sätt, och hur smidigt är det inte när frukost, lunch, fikan eller sommarpresenterna bara löser sig?


Vi har olika sorters paket som kan appliceras på olika sätt för att er vardag ska fungera på enklaste sätt. Bara en sådan enkel tjänst men mycket värdefull – beställ bryggt kaffe i termos med alla tillbehör och bara hämta innan mötet!

En stående beställning

Istället för att någon ska ha ansvaret att fikat, frukosten eller lunchen beställs, så lägger vi upp ett rullande schema utifrån era önskemål. Vi varierar efter sortiment och årstider för att ni inte alltid ska få precis samma produkter - om det är inte just det ni faktiskt vill såklart! Varje dag, någon dag i veckan eller någon gång varje månad, valet är ert!


Men vi har fått responsen av de med stående beställningar att det är en uppskattning av medarbetarna och en väldigt fin sak att ha som bidrar till god trivsel.


Kontakta oss med er förfrågan

Catering

Vi har ett brett cateringsortiment, lunch och frukost sortiment som passar de flesta möten! Se hela standardsortimentet här och missa inte att vi alltid har säsongsprodukter så som jullandgångar och sommartallrikar på detta sortiment med, dessa finns att se i webbshopen.


Bra att veta är att vi kan förpacka alla våra produkter portionsvis eller även lägga upp som bufféer. Glöm inte att vi är otroligt flexibla och alltid kan skräddarsy beställningar efter era önskemål om produkter och utbud!


Kontakta oss med er förfrågan

Konferensytor

Vi har olika ytor som möjliggör för olika sorters event! För er som vill abonnera yta/lokal och kanske till och med vill ha hjälp med hela paketet har vi olika lösningar:


LIVINGROOM

Här vill vi skapa en kreativ plats i en avslappnad miljö för dig som vill samla medarbetare, kollegor eller en förening för att utbyta idéer, inspirera eller ge kunskap. Tillsammans med god mat, fika & hög service gör vi ert möte/event/kickoff till något extra då vi skräddarsyr varje besök efter ert önskemål!


På Livingroom går det att abonnera hela lokalen eller bara vår konferensyta. Här hålls många jul- och sommarfester, kickoffer och möten. Här har vi fulla alkoholrättigheter och därmed ingår det alltid personal i priset samt finns även möjligheten om ni vill ha någon form av teambuildning övning, quiz eller annan aktivitet som bryter av mötet med. Läs mer här.


KAFFEREPET

En något enklare lokal men gjord för föredrag och möten. En lokal som ofta abonneras av föreningar. Lokalen rymmer ca 50personer och här har vi ett enklare koncept där vi inte förser med personal om det inte efterfrågas.


JONSSONS

På Jonssons har vi ett rum där det rymmer ca 15-20personer. Perfekt att boka för frukost/lunchmöten där vi kan duka upp er beställning intill och ni sitter ostört.


Kontakta oss med er förfrågan

Att ge bort

Hur uppskattat är inte en korg av massor av gott? Vi kombinerar innehållet utifrån pris och vad syftet till gåvan är: julklapp, sommarpresent, någon som blivit sjuk eller fyller jämt?

Passar presentkort bättre, kan vi även slå in dom så de är klara att ge bort!


Kontakta oss med er förfrågan

Missa inga erbjudanden - prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Vi vill förenkla för er, så istället för att ni ska ha koll så påminner vi vid speciella dagar och högtider, lika väl som vi tipsar när vi har erbjudanden riktade till er, våra företagskunder!

Klicka här för att anmäla er i dag!

Kontakta oss med er förfråga i dag!